Cybercriminaliteit, een onderschat probleem: 1 op 2 ondernemers is slachtoffer.

Kmo’s krijgen in België vaak te maken met een cyberaanval. Volgens onderzoek van Unizo en UCM kreeg 1 op 2 bedrijven al ongewenst ‘cyberbezoek’. Het risico is dus groter dan u denkt. Net zoals de gevolgen: voor uw werking, voor de juridische consequenties én de financiële schade. Daarom lanceert DVV verzekeringen nu Digi Cover

Met Digi Cover krijgt u 24/7 professionele ondersteuning.

Stel: uw IT-systeem is aangevallen en de hackers zijn binnengedrongen. Hebt u een polis Digi Cover? Eén telefoontje en onze specialisten komen in actie. Ervaren IT-experts gaan uw data proberen te recupereren. Juristen helpen u bij schadeprocedures en onderzoeken van de overheid. Communicatie-specialisten zorgen dat uw bedrijf deze vervelende boodschap betrouwbaar overbrengt.
En uiteraard kunt u rekenen op ruime schadeloosstellingen bijvoorbeeld voor het volledige herstel en de herconfiguratie van software. U ziet: Digi Cover begeleidt u van A tot Z bij cybercriminaliteit. 

Hebt u nog vragen? Lees onze commerciële fiche Digi Cover.

Voor wie?

Elke kmo zou zich moeten beschermen tegen de gevolgen van cyberaanvallen. Vooral in bedrijven die klantengegevens verwerken! Een cyberaanval kan kosten voor herstelling, schadeclaims, productiviteitsverlies, … veroorzaken, die sneller én hoger oplopen dan u denkt. 

Wist u dat …?

De nieuwe GDPR-wetgeving rond privacy verplicht ondernemingen om een cyberincident te melden, in het bijzonder aan de klanten. Digi Cover helpt u met deze GDPR-verplichting en zorgt dat u sneller weer normaal kunt werken. 

Uitsluitingen en beperkingen

Wat wordt vergoed na een cyberaanval? 
De dekking is zeer uitgebreid. Contacteer ons voor een toelichting en een gepersonaliseerde offerte.

 • Expertise van de oorzaakanalyse
 • Virusanalyse– en verwijdering
 • Herstelkosten van uw IT-systeem
 • Communicatieadvies in verband met illegale verspreiding klantgegevens
 • Verdedigingskosten
 • Vergoeding schade aan derden

Wat wordt er niet gedekt?

 • IT-systemen die niet onder het verzekerde IT-systeem vallen
 • Schade als gevolg van imagoverlies of aantasting reputatie
 • Lichamelijke en materiële schade door een gedekt schadegeval
 • Financiële schade door fraude of misbruik van vertrouwen van uw medewerker(s) behalve opzettelijke daad van een aangestelde
 • U kunt optioneel de verdwijning of diefstal van goederen dekken met de waarborg Cyberdiefstal

We raden u aan om onze algemene voorwaarden te lezen om onze uitsluitingen en beperkingen te kennen.Goed om te weten
De cyberverzekering Digi Cover sluit u af voor 1 jaar. Op de jaarlijkse vervaldag wordt uw contract telkens stilzwijgend verlengd voor 1 jaar. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. Raadpleeg de voorwaarden van de verzekering (het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.) in één van onze kantoren of hieronder. 

Het is belangrijk deze documenten door te nemen voor u een contract ondertekent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures en op de teksten op www.dvv.be. 

Digi Cover is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel – RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE98 7995 5012 5293, BIC GKCCBEBB – een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Onze dienst voor klachtenbeheer en de ombudsman zijn er om u te helpen. Hoe een klacht indienen.