Geniet van 2 maanden cadeau op uw autoverzekering en tot 20% extra korting!*


U hebt het wellicht gemerkt: de fiscaliteit van vervuilende wagens is steeds minder voordelig. Wil u profiteren van de bijzondere voorwaarden van het jaarbegin om een nieuw bedrijfsvoertuig aan te kopen? Dan is dit waarschijnlijk het ideale moment voor de aankoop van een minder vervuilend en fiscaal voordelig model! Bovendien hebben wij in deze voor zelfstandigen moeilijke tijden onze tarieven herzien zodat ze nog voordeliger worden. Van een duwtje in de rug gesproken!

En daar houdt het voor ons niet op. DVV geeft u nog een tweede duwtje in de rug en schenkt u 2 maanden op uw eerste jaarpremie van uw autoverzekering*.

Offerte autoverzekering aanvragen


Persoonlijke gegevens

Mijn voertuig

Mijn voertuig

Administratie

Administratie

Kortingen

Kortingen

  • Persoonlijke gegevens
  • Mijn voertuig
  • Administratie
  • Kortingen

Persoonlijke gegevens

Naam vennootschap of eenmanszaak

Ondernemingsnummer

Naam (Hoofdbestuurder)

Voornaam (Hoofdbestuurder)

Emailadres

Telefoonnummer

Geboortedatum

Datum rijbewijs

Straat

Nummer

Bus

Postcode

Gemeente

Mijn voertuig

Voor een optimale berekening hebben we het chassisnummer nodig van de wagen. Beschik je niet over het chassisnummer, laat dit veld dan blanco.

Chassisnummer

Merk

Type

Datum eerste inschrijving

KW

De cataloguswaarde is de nieuwwaarde incl. opties - zonder kortingen (niet gelijk aan factuurwaarde).

Cataloguswaarde (excl. BTW)

Administratie

Hier kan je een kopie uploaden van je huidige verzekering zodat we een correcte analyse van je autoverzekering kunnen maken.

Bestand toevoegen (optioneel)

Max. size: 512,0 MB

Aantal ongevallen in fout (laatste 5 jaar)

Kortingen

Pas volgende kortingen toe:

Actiecode

Ik heb het privacycharter gelezen en ga hiermee akkoord

Goed om te weten
De autoverzekering Mobility sluit u af voor 1 jaar. Op de jaarlijkse vervaldag wordt uw contract telkens stilzwijgend verlengd voor 1 jaar. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. 

Raadpleeg de verzekeringsvoorwaarden (franchises, gedekte goederen, limieten van de dekking, algemene voorwaarden enz.) op vraag in één van onze kantoren of raadpleeg:
– de commerciële fiche
– het informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID).

Het is belangrijk deze documenten door te nemen voordat u een contract ondertekent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures en op de teksten op www.dvv.be. 

Business Car is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel – RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB – een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

* 2 maanden gratis + 10 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering Mobility bij intekening tussen 14/06 en 15/08/2021 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering Mobility (Burgerlijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook DVV Assistance, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico.