Autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid: waarom?

De BA autoverzekering van DVV verzekert uw aansprakelijkheid als u in fout bent bij een ongeval met uw (bedrijfs)voertuig. Wij betalen dan in uw plaats zowel de lichamelijke als de materiële schade aan anderen. In België is een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid verplicht.

Omniumverzekering voor uw auto: waarom?

Als u als zelfstandige of kleine ondernemer een nieuwe of recente wagen hebt, kiest u beter voor een omniumverzekering. Deze bijkomende verzekering neemt u bovenop de verplichte autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Met een omniumverzekering vergoedt DVV de volledige schade aan uw eigen voertuig, op de eventuele franchise na. Uw lichamelijke schade vergoedt de omniumverzekering niet, net zomin als de lichamelijke en materiële schade van de tegenpartij. Daarvoor zijn er respectievelijk de verzekering Verkeer en de verplichte autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) van DVV. Weet dat de omnium van DVV één van de meest volledige is op de markt. Ideaal dus als u als zelfstandige op beide oren wilt slapen.

Autoverzekering: offerte

Uw persoonlijke gegevens

Gegevens voertuig

Verzekering

Huidige verzekering

(1) Cataloguswaarde incl. opties (excl. btw) betreft de waarde bij nieuwe aankoop van een voertuig zonder kortingen (niet gelijk aan factuurwaarde).
(2) Eigen schade en vandalisme met gekozen vrijstelling. Zonder vrijstelling brand, diefstal, natuurkrachten en glasbreuk.
(3) Zonder vrijstelling brand, diefstal, natuurkrachten en glasbreuk.
(4) Volgens kapitalen overlijden 5.000€, blijvende invaliditeit 10.000€ en behandelingskosten 2.500€ (hogere kapitalen steeds mogelijk op aanvraag).

Meer info (algemene voorwaarden, commerciële fiches, …) via www.dvv.be